Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Ανέμελες διακοπές στο Ισραήλ για τη Bar Refaeli

Χαρούμενη και ανέμελη η πρώην σύντροφος του Leonardo DiCaprio και διάσημο μοντέλο απολαμβάνει τις διακοπές της στην πατρίδα της στο Ισραήλ


Χαρούμενη και ανέμελη η πρώην σύντροφος του Leonardo DiCaprio και διάσημο μοντέλο, Bar Refaeli, απολαμβάνει τις διακοπές της στην πατρίδα της στο Ισραήλ.

«Shabbat shalom #relax #love #live #laugh #friends», έγραψε στο Twitter η 28χρονη καλλονή και με τις φωτογραφίες που ανήρτησε στο γνωστό διαδικτυακό ιστότοπο, μας έδειξε πόσο καλά περνάει στο σπίτι της.

Η Bar χαλάρωσε κλείνοντας τα μάτια μέσα στην πισίνα, έκανε βουτιές με την παρέα της και ξάπλωσε στην άμμο μαζί με την καλύτερή της φίλη, φορώντας ένα μικροσκοπικό μαγιό.

Η 28χρονη έχει δηλώσει ότι θα ήθελε να κάνει και άλλα πράγματα στην καριέρα της εκτός από το μόντελινγκ, όπως το να ασχοληθεί με τον κινηματογράφο.

Η Refaeli ασχολείται και με τον ακτιβισμό. Μάλιστα, πρόσφατα ανέβασε μια φωτογραφία της στο Twitter, όπου την έδειχνε να ουρεί σε αντρική τουαλέτα, μια πράξη που είχε ως σκοπό να περάσει μήνυμα ενάντια στην ομοφοβία, με αφορμή το gay pride που είχε διοργανωθεί στο Τελ Αβίβ.



Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τη γνώμη σας ! Θα δημοσιευτεί αν δεν έχει υβριστικά ή διαφημιστικά σχόλια...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...